WITLAM HR Solutions & Consultancy

...een frisse en innovatieve kijk!

'Een resultaatgerichte 'spin in het web', doortastend, eerlijk en behulpzaam.'


Collega's zeggen vaak 'als je echt resultaat wil, dan is het fijn als Monique erbij is, meedoet en meedenkt'. Complexe problemen of projecten bekijk en onderzoek ik vanuit diverse perspectieven om zo te komen tot een aanpak. Gewoon lekker pragmatisch, concreet en to the point, zo weet je altijd wat je aan mij hebt en hoe de situatie er voorstaat. We stellen samen het plan van aanpak op en werken dit uit in concrete acties en resultaten. En resultaten komen er zeker, dat kan je aan mij overlaten. Maar wel samen, want zoals een Afrikaans gezegde gaat: 'alleen ga je soms sneller, maar samen kom je verder'. 

Het resultaat?

Met mij bijvoorbeeld als interim manager, komen dingen in beweging. En, afhankelijk van de opdracht, worden processen gestroomlijnd om te komen tot een gezonde bedrijfsvoering vanuit een efficiënte en effectieve uitvoering. Meer behoefte aan een gerichte kwaliteitsverbetering van het onderwijs, examinering of privacy? Ervaring als docent, beleidsmedewerker en vervolgens als directeur, maakt dat het resultaat alle lagen van de organisatie aangaat en aanspreekt.

Ps...zie LinkedIn voor nog meer achtergrond en ervaring. Daar lees je bijvoorbeeld ook dat ik in september 2021 Witlam Advies & Implementatie heb opgericht. Wat ik doe? Kijk zeker op WitlamAdvies.nl.

 
E-mailen
Info